Bezoek Oisans en ontdek het kleinste dorp van het departement, onze internationale stations, het grootste nationale park van Frankrijk ‘Parc des Ecrins’, de wilde en beschermde natuur, de mythische bergtoppen en het mekka van het alpinisme met de Bérarde. Vergeet niet om één van de vele sportieve en culturele activiteiten mee te pikken. Kortom, een waar paradijs voor energieke natuur- en bergliefhebbers.

10 must sees

Een selectie van wat je moet zien. Plekken die je stuk voor stuk laten bewonderen van de hoge bergen, gletsjers, bronnen, meren, watervallen, bergstromen en mythische bergtoppen. Het is hier, in het hart van het compacte granietmassief, dat de basis gelegd werd voor wat vandaag is uitgegroeid tot één van de heilige bergen op aarde.

Sport en ontspanning

Neem onbeperkt deel aan één van de vele sportieve uitdagingen of ontspannende activiteiten. Wandelen, fietsen en mountainbiken, vissen, paragliding, via ferrata, touwklimmen in de bomen, klimmen, alpinisme, zomerskiën in Les 2 Alpes, paardrijden, wildwatervaren, zwemmen in het meer van Verney, schaatsen, tennissen, squashen, bowlen en nog veel meer !!!

Stations en dorpen

Authentieke dorpjes en buitengewone vergezichten of internationale stations en hun waaier aan activiteiten, er is ongetwijfeld iets dat je zal bekoren.

Markten

Maandag van 8 tot 12u in Allemont.

 Dinsdag van 8 tot 12u in Venosc (parking aan kabelbaan).
Woensdag van 8 tot 13u in Mont-de-Lans.
Donderdagvoormiddag van 8 tot 12u in La Grave (parking tegenover hotel Le Castillan), en donderdagavond vanaf 18u30 in Oz village te Oz-en-Oisans.
Vrijdagvoormiddag in Alpe d’Huez (in de zomer) en Vaujany.
Zaterdag van 8 tot 13u in Bourg d’Oisans.

Meer info op oisans.com