Uitgestrekte berglandschappen, eindeloze horizonten, natuurlijk licht … De bergen schenken je een buitengewoon kader voor intense belevingen, alleen, met het gezin of vrienden. De bergen zorgen voor een adembenemend landschap, zowel in de lente als in de zomer. Het groen en de rotsen onthullen hun grootste geheimen aan de wandelaars die op zoek zijn naar de rust en weldaden van de wilde natuur.

titre-emplacements1

Alle standplaatsen op de camping zijn ruim (minimum 100 m²), groen en perfect onderhouden. Ze zijn geschikt voor caravans, woonwagens (servicestation ter beschikking) en tenten. Om aan ieders wensen te voldoen, zijn er standplaatsen met meer of minder schaduw. Elke plek is uitgerust met elektrische aansluitingen met een vermogen van 6 tot 10 A en met een wateraansluiting. Sommige standplaatsen beschikken eveneens over een aansluiting op de riolering. Gelieve ons te contacteren voor de beschikbaarheid.

titre-emplacements2

 

Onze PREMIUM standplaatsen (minimum 130 m²) zijn ruimer en beschikken over tuinmeubilair, ligstoelen en een parasol om te ontspannen in de zon, over een koelkast, barbecue en WIFI (voor 1 device)! Ook is er een aansluiting op het elektriciteitsnet van 10 A en op water- en afvoerleidingen.