Vertrek wanneer je maar wilt. Kies voor comfort en faciliteiten, voor veel opbergruimte, een eigen koelkast, toiletten, douche en groot terras met zicht op de bergen. Ideaal voor een prachtige vakantie met het gezin.

titre-mh-3

Woonwagens van 31 m² met 3 kamers, de ene met 1 bed van 160 x 200 en de andere twee met 2 bedden van 80 x 190. Grote badkamer (apart toilet) en ruim salon met hoekbank. Functionele keuken die volledig uitgerust is met microgolfoven, ladekast, stereo, tv, WIFI, kluis, broodrooster, waterkoker, gasplaat met 4 vuren, koelkast en diepvriezer. Bovendien zijn ze voorzien van vaatwerk, tuinmeubilair, 2 comfortabele zonnebedden, hoofdkussens, steeklakens, dekens, verwarming en ecologische onderhoudsproducten. Bij aankomst betaal je € 100 waarborg. Indien je aan het einde van je verblijf niet wenst op te ruimen, rekenen we een forfaitbedrag aan van € 52. Handdoeken en lakens zijn inbegrepen, de bedden zijn opgemaakt. Meerprestaties mogelijk: halfpension, onthaal wielergroepen.

Juli/augustus: 
Aankomst: zondag na 15u.
Vertrek: zondag voor 10u.

titre-mh-4

Woonwagens van 35 m² aangepast aan personen met beperkte mobiliteit, met 2 kamers, de ene met 1 bed van 160 x 200 en de andere met 1 bed van 70 x 190 en 1 hoog bed van 80 x 190. Grote badkamer en ruim salon met hoekbank. Functionele keuken die volledig uitgerust is met microgolfoven, ladekast, tv, gasplaat met 4 vuren, koelkast en diepvriezer. Bovendien zijn ze voorzien van vaatwerk, tuinmeubilair, 2 zonnebedden, hoofdkussens, steeklakens, dekens en verwarming. Bij aankomst betaal je € 100 waarborg. Indien je aan het einde van je verblijf niet wenst op te ruimen, rekenen we een forfaitbedrag aan van € 52. Je kan zelf lakens meebrengen of er huren voor € 10,90/bed. Meerprestaties mogelijk: kinderbed (komt in de kinder- of woonkamer te staan), halfpension, onthaal wielergroep.

Juli/augustus: 
Aankomst: zaterdag na 15u.
Vertrek: zaterdag voor 10u.

titre-mh-2

Woonwagens van 24 m² met 2 kamers, de ene met 1 bed van 140 x 190 en de andere met 2 bedden van 70 x 190. Badkamer (apart toilet) en ruim salon met hoekbank dat omgevormd kan worden tot een bed van 130 x 200. Functionele keuken die volledig uitgerust is met microgolfoven, ladekast, gasplaat met 4 vuren, koelkast en diepvriezer. Bovendien zijn ze voorzien van vaatwerk, tuinmeubilair, 2 zonnebedden, hoofdkussens, steeklakens, dekens en verwarming. Bij aankomst betaal je € 100 waarborg. Indien je aan het einde van je verblijf niet wenst op te ruimen, rekenen we een forfaitbedrag aan van € 52. Je kan zelf lakens meebrengen of er huren voor € 10,90/bed. Meerprestaties mogelijk: kinderbed (komt in de kinder- of woonkamer te staan), halfpension, onthaal wielergroep.

Juli/augustus: 
Aankomst: zaterdag of zondag na 15u.
Vertrek: zaterdag of zondag voor 10u.

titre-mh-1

Woonwagens van 26 m² met 2 kamers, de ene met 1 bed van 140 x 190 en de andere met 2 bedden van 70 x 190. Badkamer (apart toilet) en ruim salon met hoekbank dat omgevormd kan worden tot een bed van 130 x 200. Functionele keuken die volledig uitgerust is met microgolfoven, ladekast, gasplaat met 4 vuren, koelkast en diepvriezer. Bovendien zijn ze voorzien van vaatwerk, tuinmeubilair, 2 zonnebedden, hoofdkussens, steeklakens, dekens en verwarming. Bij aankomst betaal je € 100 waarborg. Indien je aan het einde van je verblijf niet wenst op te ruimen, rekenen we een forfaitbedrag aan van € 52. Je kan zelf lakens meebrengen of er huren voor € 10,90/bed. Meerprestaties mogelijk: kinderbed (komt in de kamer van de ouders te staan), halfpension, onthaal wielergroep.

Juli/augustus: 
Aankomst: zaterdag of zondag na 15u.
Vertrek: zaterdag of zondag voor 10u.